Yleistä


Näitä ehtoja sovelletaan kaikkien CaroDecon tuotteiden vuokraukseen. Tekemällä varauksen tai vuokraamalla CaroDecon tuotteita hyväksyt ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

CaroDecon tuotteita (juhlakoristelupaketit ja lisätarvikkeet) vuokrataan, niitä ei myydä. Lisätarvikkeita saa vuokrata vain koristelupaketin täydennyksenä, ei erikseen. Tuotteita vuokrataan vain omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Vuokrausaika on korkeintaan 24 tuntia. Jos palautus on myöhässä, peritään siitä lisävuokra.

CaroDecon yhteystiedot löytyvät täältä.


Varaukset


Lähetä sähköpostia tai soita tarkistaaksesi haluamasi paketin saatavuuden haluamallesi päivälle sekä tehdäksesi varauksen (sähköpostiosoite: info@carodeco.fi, puh. 0400-352735). Voit käyttää ranskaa (omistajan äidinkieli), englantia tai suomea, ja CaroDeco tekee parhaansa vastatakseen samalla kielellä – vaikkakin erityisesti suomea omistaja belgialaisena osaa vielä vain tyydyttävästi. Eli pahoittelut virheistä englannissa tai erityisesti suomessa!

Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostiviestillä. Varaus ei ole vahvistettu eikä varausta vahvisteta ennen kuin varausmaksu on saapunut (ks. Varausmaksu alla).

Muutokset varauksiin eivät ole sallittuja myöhemmin kuin 8 päivää ennen varattua päivää.


Varausmaksu


Varausmaksu 50 euroa tulee olla maksettu, ennen kuin CaroDeco voi vahvistaa varauksen. Varausmaksu on osa maksua eli normaalisti se vähennetään kokonaishinnasta. Ks. kuitenkin Peruutukset alla.

Varausmaksu voidaan maksaa käteisellä CaroDecon tiloissa tai CaroDecon tilille. Tilimaksussa muista kirjoittaa maksun viestikenttään (i) nimesi, (ii) sana ”varausmaksu”, (iii) haluamasi koristelupaketin nimi ja (iv) juhliesi päivämäärä (pp.kk.vvvv).


Hinnat


Hinnat näkyvät CaroDecon kotisivulla kunkin koristelupaketin ja lisätarvikkeen yhteydessä. Ne sisältävät ALV:n 24 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kokonaishinta (sis. myös mahdollisesti valitsemasi lisäpalvelut, ks. lisäpalveluista alla) tulee maksaa CaroDecossa viimeistään tavaroita noudettaessa.

Ks. myös Peruutukset alla.


Peruutukset


Jos varaus peruutetaan 2-7 päivää ennen varattua päivää, varausmaksua (ks. Varausmaksu yllä) ei palauteta.

Jos varaus peruutetaan 1 päivä ennen varattua päivää, tai myöhemmin (tai peruutuksesta ei lainkaan ilmoiteta), varattujen tuotteiden kokonaishinta tulee maksaa.


Takuumaksu (vakuus) ja vahinkojen korvaaminen


Takuumaksu 100 euroa tulee maksaa viimeistään tavaroita noudettaessa. Takuumaksu toimii vakuutena eikä se ole osa kokonaishintaa. Takuumaksu kuitenkin palautetaan sinulle juhliesi jälkeen, kunhan CaroDeco on tarkistanut palautetut tuotteet ja todennut, että mitään ei puutu eikä mitään ole vahingoittunut. Jos tavaroita puuttuu ja/tai niitä on vahingoittunut, vain osa takuumaksusta, jos mitään, palautetaan, riippuen siitä, mitä puuttuu ja/tai on vahingoittunut.

Takuumaksu ei poista vastuutasi koko vahingosta, jos jälkimmäinen on suurempi kuin takuumaksu. Tällaisessa tilanteessa takuumaksu vähennetään CaroDecolle maksettavasta lopullisesta korvaussummasta.


Maksutavat


Pahoittelemme, että toistaiseksi CaroDecon tiloissa Heikintorilla voi maksaa vain käteisellä (ei pankki- tai luottokortilla). Jos aikaa on riittävästi ennen juhlapäivää, voit myös maksaa CaroDecon pankkitilille. Ota aina yhteyttä CaroDecoon ennen pankkisiirron tekemistä.


Lahjakortit


CaroDeco myy myös lahjakortteja, joten CaroDecon koristelupaketteja ja lisäkoristeita voi antaa helposti myös lahjaksi. CaroDecon lahjakortti on tervetullut lahja ystäviltä, vanhemmilta, isovanhemmilta tai kummeilta. Lahjakortin voi ostaa mille summalle vain. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä lukien. Niitä voi luonnollisesti käyttää vain CaroDecon tuotteisiin ja/tai palveluihin.

Huomaa, että lahjakortti on vain tapa maksaa ja että sinun tulee silti aina varata haluamasi tuotteet ja palvelut tietylle päivälle (ks. Varaukset yllä).


Vieraiden määrä (lapset)


Jokainen koristelupaketti (paitsi Spa Party -paketti, ks. alla) on varusteltu ja hinnoiteltu 10 vieraalle (vieras=lapsi), mukaan lukien päivänsankari eli oma lapsesi, mutta pienestä lisämaksusta per jokainen lisälapsi paketit voidaan laajentaa jopa 20 vieraaseen (lisämaksun suuruus riippuu paketista; ks. tarkemmin kunkin paketin kohdalla). Jos sinulla on enemmän kuin 20 vierasta, pyydä meiltä tarjous.

Toisin kuin juuri yllä on todettu, Spa Party -paketti on varusteltu ja hinnoiteltu vain 6 vieraalle, mukaan lukien päivänsankari, mutta pienestä lisämaksusta per jokainen lisälapsi (ks. tarkemmin paketin kohdalla) paketin voi laajentaa jopa 10 vieraaseen.